Kyllä välillä tuntuu että yksi maailmakaikkeuden ihmeellisimmistä asioista on se kuinka ihmisiin luettavat otukset: mies ja nainen kykenevä lisääntymään keskenään. Muualla eläinkunnassa kaksi näin erilaista lajia ei edes tunne vetoa toisiaan kohtaan saatikka pysty lisääntymään keskenään. No, joo joo. Ollaan oikeasti samaa lajia, mutta ihmettelen. Olemme me välillä niin kaukana toistemme maailmoista ja yhteisymmärryksestä.

Me naiset yritetään ymmärtää miesten ajatuksia ja puheita. Ymmärrämmekin jotain ja sitten vielä yritämme lukea lisää rivien välistä. Mietimme että koska hän sanoi noin ja kuitenkin jatkoi vielä sanoen näin,  niin rivien välistä on luettava kuitenkin noin. – Mutta, nainen, siellä rivien välissä ei ole mitään! Ei kerta kaikkiaan mitään. Ja jos siellä mielestäsi jotain on, niin se ON sun mielessäsi, ei miehen. Ne rivin välit on tyhjiä! Mies sanoo, silloin kun sanoo, niin kuin asiat on. Ja silloin kun ei sano, niin on hiljaa. Ei siinä ole mitään salaviestejä. Jos hän sanoo että ”Nätti tukka sulla” niin hän todellakin sillä hetkellä pitää sinun tukastasi. Ei meidän naisten tarvitse miettiä mitä hän sillä nyt tarkoitti. Tarkoittikohan hän nyt että ennen mun kampaaja on tehnyt huonoa työtä? Olikohan tuo vihje, että voisit kammata pöyrysi vähän useammin. Vai kuulukohan tuohon lausahduksen muuta pilkkaa tai ironiaa. –Ei, rakas nainen! Ei. Miehesi sanoi sinulle että pitää sinun tukastasi ja sillä hän tarkoitti että pitää sinun tukastasi. -Ole ystävällinen ja kiitä häntä kohteliaasti huomaamisesta. Näin toimiessasi jätät yhden kuopan kaivamatta suhteenne siloiselle polulle.

Sinkuille samat sanat. Eli jos mies kehuu sinun silmiäsi. Hän silloin pitää silmistäsi. Niin yksinkertaista se on. Sama pätee myös siihen että kun mies sanoo olevansa kiinnostunut sinusta, hän myös on.  Tokikin yhtään valehtelematta pelimieskin voi kehua silmiäsi. Kyllä hänkin silmistäsi pitää, ei hän sanoisi niin ellei pitäisi. Mutta hän myös jättää myös sanomatta paljon. Kuten esimerkiksi sen, kuinka hän jo kuvittelee miltä silmäsi näyttäisi kun hän pääsisi tekemään sinulle temppunsa. -Palaan tähän aiheeseen vielä myöhemmin.  

Me naiset käytetään suunnattomasti aikaa ja energiaamme miettimällä, pähkäilemällä ja puntaroimalla asioita. Varsinkin jos toisena osapuolena on mies. Monesti teemme asioista hankalia vain liialla analysoinnilla. Jokin asia on tapahtunut jokin aika sitten ja huomaat miettiväsi että mitenkäs se menikään. Mietit tapahtumaa ja keskustelua, mutta jokin asia laittaa sinut miettimään että menikös se sittenkään noin. Jos se menikin vähän toisin. Ja sanoiko hän silloin näin vai kenties noin? Ja jos hän sanoi noin, tarkoittikohan kuitenkaan sitä mitä sanoi? -Ihan turhaa, sanon minä. Mies ei muista kuitenkaan asioita samoin kuin sinä. Jos haluat tietää, kysy! Jos haluat miehen tietävän, kerro! Asia nimittäin on niin että olettaa ei kannata. Olettamalla on saatu paljon pahaa aikaan. Itselle ja muille.  Jos siis vahingossa tuhoat hänen lempi-T-paitansa, älä oleta että voit korvata sen vain ostamalla uuden. Jos haluat yllättää hänet siivoamalla hänen keräily-esine-hyllynsä, älä oleta että voit lupaa kysymättä sen tehdä joutumatta itse pihalle heitetyksi. Ja jos olette tavanneet vaikkapa Tinderin kautta, tapailette kuitenkin nyt jo säännöllisesti, mutta ette ole suhteenne laadusta keskustelleet saatikka mitään sopineet, älä oleta että hän on jättänyt Tinder-tilinsä tai että olet ainoa nainen jota hän tapailee. Älä oleta! Ota asia puheeksi. Kysy häneltä. Kerro hänelle.

Ja nyt siihen meitä sinkkuja koskevaan asiaan. Kaikkihan tietävät että kun sinkku-miehellä on naisenkaatajan maine, niin hän on kaikkien sankari. Hän voi rehvastella ”kaadoillaan” ja kaikki kehuvat tai jotka ei kehu, kadehtivat. Mutta mitenkäs me naiset? Vaikka kuinka liberaaleja yritetään olla, nainen jolla on paljon miehiä ”kaatoinaan” on huonomaineinen. Jokainen voi miettiä montako ”lempinimeä” tällaisesta naisesta voidaan käyttää. Itse muistan käyttäneeni sanaa ”munahaukka”. Mutta mistä tällainen johtuu? Päästäänkö taas biologiaan? Miehen on hyvä levittää siementään, kun taas naisen on varjeltava kalleintaan? Kyllä, ehkä jotain tuohon suuntaan. Sillä eikö ole näin, että kun nainen haluaa seksiä ja toimii sen eteen, hän seksiä saa. Varmasti. Riippuu vain siitä mille tasolle hän rimansa asettaa. Jos rima jäi jo baariin lähtiessä, ei puute taatusti ole pitkäkestoinen, saanti on taattu. Kun taas mies lähtee puutteessa, seksin toivossa baariin, rima on parasta jättää kotiin. Sillä naiset huomaavat heti, että mies on ”sitä” vailla. Heti jo supatellaan tyttöjen kesken kuinka ”tuolla ei kyllä oo muuta kuin SE mielessä”. Vaikka mies-parka kuinka puhuisi kauniita. -Eikä heru.  Muuten kuin siinä tapauksessa, että mies on syötävän komea, fiksu, hyvä-tapainen ja hyvä näyttelemään. (Eli siis ei juuri koskaan.) Toinen vaihtoehto on se että mies sattuu tapaamaan juuri tämän aiemmin mainitun rimansa unohtaneen naisen. Eli todellinen pelimies on taitava lajissaan, varsinkin jos hänen kaatonsa ei ole näitä kaikkein helpoimpia kaadettavia. Ja ansaitsee siksi muiden miesten ihailun. Kun taas nainen..

No.. Mulla on tutkimukset vielä pahasti kesken. Mutta sen voin todeta että minun rimani on melko korkealla …harmittavan korkealla…